Feb 7, 2015, 11:35 PM  

Честито още от Януари... 

  Poetry » Love
423 0 0

Още е Януари, но ти пиша,
да ти честитя светия Валентин.
Оставям твоето сърце да диша,
макар че исках просто да летим.
 

Желая ти любов и други чувства,
по-малко от тъгата и най-вече радост.
Сърцето ти за в бъдеще да вкусва
обсебващата на живота сладост.
 

Пиша още през Януари, зная,
но сили няма как отде да взимам,
през Февруари да ти пожелая
това, което исках с теб да имам...


10.01.2015

© Александрина Крушкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??