7 февр. 2015 г., 23:35  

Честито още от Януари... 

  Поэзия » Любовная
421 0 0

Още е Януари, но ти пиша,
да ти честитя светия Валентин.
Оставям твоето сърце да диша,
макар че исках просто да летим.
 

Желая ти любов и други чувства,
по-малко от тъгата и най-вече радост.
Сърцето ти за в бъдеще да вкусва
обсебващата на живота сладост.
 

Пиша още през Януари, зная,
но сили няма как отде да взимам,
през Февруари да ти пожелая
това, което исках с теб да имам...


10.01.2015

© Александрина Крушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??