Apr 22, 2024, 6:16 PM

Четириизмерност 

  Poetry » Phylosophy, Аcrostis
372 2 1

Винаги има изход,

ръцете знаят сами.

Единствено мракът не бликва,

мирисът още боли.

Елементите на душата,

призрачно строят врати.

Размножава се най-вече светлината,

остава след себе си топли искри.

Ставам бяла, и синя, и цветна,

там, където небето ехти.

Равнината на вътрешните върхове

актуално се дигитализира.

Наследството води към нови светове,

светлината все по-трудно се намира.

Трябват много отчаяни стъпки

в мрака пъклен да извървиш,

от там се минава за Рая.

© Деси Цветкова All rights reserved.

The work is a contestant:

Времепространство »

14 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??