Jul 6, 2007, 9:43 AM

човек 

  Poetry
602 0 1
А често ни се случва с груби думи да наричаме
хората, които ни обичат,
а рядко някой втори шанс ще получава...
ЧОВЕК ще бъде само онзи,
който му го дава...

© Ониксче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??