6 jul 2007, 9:43

човек 

  Poesía
600 0 1
А често ни се случва с груби думи да наричаме
хората, които ни обичат,
а рядко някой втори шанс ще получава...
ЧОВЕК ще бъде само онзи,
който му го дава...

© Ониксче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??