Oct 13, 2009, 1:35 PM

Човекът с трите пръста 

  Poetry » White poetry
847 0 7


Човекът с трите пръста свири Моцарт
всяка вечер
за по десет лева.

Виртуоз е,
но няма пи ар.

Когато му заемат къща
метър на два -
ще продадат цигулката
за надпис.

© Дария Балабанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??