13.10.2009 г., 13:35 ч.

Човекът с трите пръста 

  Поезия » Бели стихове
848 0 7


Човекът с трите пръста свири Моцарт
всяка вечер
за по десет лева.

Виртуоз е,
но няма пи ар.

Когато му заемат къща
метър на два -
ще продадат цигулката
за надпис.

© Дария Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??