Идва денят на моя неочакван край,
но дори и мъртъв, пак теб ще любя,
и въпреки че любовта ми беше рай –
смъртта прави всичко да те загубя.
Когато от реалността бъда заличен
и стана невидим за твоите пъстри очи,
тогава ще ме забравиш за един ден –
ще забравиш и всички общи мечти.
Аз ще бъда с теб във всеки момент
и духът ми ще преследва само теб,
без да знаеш – ще си винаги до мен,
а аз ще съм невидимият човек зад теб.
© Никица Христов All rights reserved.