"На човека частите резервни." -
туй са бойковите думи скверни.
"От стволови клетки
ще правим яйцеклетки."
Бойко, мозъчни клетки трябва да ти присадят,
защото и малкото твои ще умрат.
Ходи картофи да садиш,
защото кат говориш, спиш.
© Георги All rights reserved.