19.11.2011 г., 16:45 ч.  

Човешки резервни части 

  Поезия » Гражданска
487 0 1

"На човека частите резервни." -

туй са бойковите думи скверни.

"От стволови клетки

ще правим яйцеклетки."

 

Бойко, мозъчни клетки трябва да ти присадят,

защото и малкото твои ще умрат.

Ходи картофи да садиш,

защото кат говориш, спиш.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??