Nov 11, 2012, 4:24 PM  

Чрез Любов пламтя! 

  Poetry » Love
479 0 0

Чрез Любов пламтя!

От твоята любов съм окрилена!
И жадна! И готова съм за теб!..
Дори когато бъда преродена -
ще нося Любовта във мен!

От твоята любов горя, изгарям!
От пепелта Възкръсвам и Летя.
Във Феникс дивен се възраждам
и отново чрез любов пламтя!
 

 

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??