11 nov 2012, 16:24  

Чрез Любов пламтя! 

  Poesía » De amor
485 0 0

Чрез Любов пламтя!

От твоята любов съм окрилена!
И жадна! И готова съм за теб!..
Дори когато бъда преродена -
ще нося Любовта във мен!

От твоята любов горя, изгарям!
От пепелта Възкръсвам и Летя.
Във Феникс дивен се възраждам
и отново чрез любов пламтя!
 

 

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??