Има ли будни в нощта,
чу ли гласа на петела, известяващ
идването на новия ден?
Живият будилник - пратеник на Бога,
който казва: Стани, стани,
има още съкровища за откриване...
Под плащеницата негова има място за всички
събудени търсещи хора...
Ако си с отворени очи Душа,
зададеш ли въпрос - получаваш и отговор...
Отвори си само очите и ушите,
следи само случките - смс от Бога
и ще видиш, че няма разделение в Любовта...
Той и аз сме едно.
Това е истината, която всички търсят,
но трябва да паднат всички покривала.
© Есфир Асфар All rights reserved.
Поздрав и за теб,Жарава.