5 дек. 2010 г., 14:00

Чу ли гласа на петела? 

  Поэзия » Другая
840 0 1

Има ли будни в нощта,

чу ли гласа на петела, известяващ

идването на новия ден?

Живият будилник - пратеник на Бога,

който казва: Стани, стани,

има още съкровища за откриване...

Под плащеницата негова има място за всички

събудени  търсещи хора...

Ако си с отворени очи  Душа,

зададеш ли въпрос - получаваш и отговор...

Отвори си само очите и ушите,

следи само случките - смс от Бога

и ще видиш, че няма разделение в Любовта...

Той и аз сме едно.

Това е истината, която всички търсят,

но трябва да паднат всички покривала.

© Есфир Асфар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • На изток се смята, че Душата е покрита с хиляди покривала, и колкото повече те падат, толкова повече се приближаваме към Бог, а Бог е Любов.
    Поздрав и за теб,Жарава.
Предложения
: ??:??