Jan 11, 2013, 12:59 PM  

Чучулига 

  Poetry » Love
501 0 0

Навън чудна чучулига лети.

Тя унася ме в сладки мечти.

Лъчи донася тя във тоя мрак.

Красота и радост виждам пак.

 

В мъки животът преминава,

но да се живей си заслужава.

Но колко самота има на тая земя,

да, самота скръбна и тъма.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??