Баба славен е лечител
и на здравето пазител,
сладко Чудо ме нарича,
да се трудя ме зарича.
Тя с каквото се захване,
аз назад не ще остана.
Двамата екип сме славен –
сръчен, умен и забавен.
Свети чист апартамента,
прахосмуча на момента.
Бърша прах, въртя и мопа,
нямам страх и от потопа.
Вкусни гозби готвим с баба,
месим и тесто за хляба.
Чудотворци сме в ръцете,
пръстите са ни крилете.
А след работата мама
си почива на дивана,
с поглед благодарен гали
бузките ми и ме хвали,
колко пъргав съм и тичам–
джентълмена в мен обича.
Пепи е вълшебна фея,
с нея чудеса умея.
© Светличка All rights reserved.