May 13, 2008, 1:38 PM

Чудото на поета 

  Poetry » Phylosophy
443 0 4

Чудото на поета

Най-дивното от всички чудеса
се случва на душите гръмки –
живеят в тленни телеса,
а чуват гласовете звънки.

В очите сребърни, сияйни,
расте голямата промяна –
когато семенцето тайно
покълне в вечната поляна.

Тогава със очите нови
проглеждаме и виждаме света,
пречупваме прогнилите окови
и скачаме, живеем в радостта.

© Нико Ников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??