13 may 2008, 13:38

Чудото на поета 

  Poesía » Filosófica
444 0 4

Чудото на поета

Най-дивното от всички чудеса
се случва на душите гръмки –
живеят в тленни телеса,
а чуват гласовете звънки.

В очите сребърни, сияйни,
расте голямата промяна –
когато семенцето тайно
покълне в вечната поляна.

Тогава със очите нови
проглеждаме и виждаме света,
пречупваме прогнилите окови
и скачаме, живеем в радостта.

© Нико Ников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??