В свят от предателства, измами и лъжи,
във който пък и аз не съм невинен,
знам, миналото като лешояд кръжи
и държи ни в пашкула си копринен.
Някои падат жертви на плешивите птици,
няма как да продължат с усмивка напред.
Хората рядко остават невинни душици.
Умират отвътре и сеят болка навред.
"Все едно се намираш във свят без последици,
говориш, оставяйки разруха и празни черупки,
и нехайно, сякаш на Земята последен си,
убиваш невинните и пориш в душите им дупки."
© Александър Койчев All rights reserved.