Sep 13, 2007, 3:24 PM

Чужди 

  Poetry
650 0 2
                 Чужди

 Защо, когато минеш покрай мен,

се надявам  просто на едно "Здравей".

Защо ли трепва моето сьрце

и иска да е с твоето за мьничко  поне!

Защо, когато се загледам в тьмния ти поглед,

не ме обзема страх, а желание да бьда твоя,

както в онзи пьрви час!

Как искам пак  да ме носиш на рьце

до нашето легло и тихичко да шепнеш:

‘Ти си моята любов'!

Но зная, всичко бе до тук.

Аз сьм друга, ти си друг!

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??