Защо, когато минеш покрай мен,
се надявам просто на едно "Здравей".
Защо ли трепва моето сьрце
и иска да е с твоето за мьничко поне!
Защо, когато се загледам в тьмния ти поглед,
не ме обзема страх, а желание да бьда твоя,
както в онзи пьрви час!
Как искам пак да ме носиш на рьце
до нашето легло и тихичко да шепнеш:
‘Ти си моята любов'!
Но зная, всичко бе до тук.
Аз сьм друга, ти си друг!
© Еми Todos los derechos reservados