Feb 17, 2010, 11:19 AM

Чувството 

  Poetry » Love
1085 0 1

В деня на влюбените бяхме двама,

но нещо стана.

Какво е то, не разбирам,

тогава ни беше толкова добре...

Сега нищо не ми върви,

защото не пишеш ти.

Изпитвам към теб онова

хубаво чувство - Любовта.

Но когато не пишеш ти,

сърцето кърви.

Спира да тупти понякога дори.

Обичам те, разбери!


 

 

© Наталия Благоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??