В деня на влюбените бяхме двама,
но нещо стана.
Какво е то, не разбирам,
тогава ни беше толкова добре...
Сега нищо не ми върви,
защото не пишеш ти.
Изпитвам към теб онова
хубаво чувство - Любовта.
Но когато не пишеш ти,
сърцето кърви.
Спира да тупти понякога дори.
Обичам те, разбери!
© Наталия Благоева Все права защищены