Apr 5, 2008, 6:23 PM

цигарата на бедняка 

  Poetry » White poetry
780 0 4

Животът ще ме изпуши,

като скапана цигара"Шипка"

Ще вдиша духа ми, а после

ще го пусне на вятъра...

Тялото ми ще изгори -

сантиметър по сантиметър,

от много болести и грижи.

И, подобно лошият дъх в устата,

в мене ще остане горчилката,

натрупана от  изминалите дни.

Тъжно е, нали?...

© Зорница Аламанчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??