Животът ще ме изпуши,
като скапана цигара"Шипка"
Ще вдиша духа ми, а после
ще го пусне на вятъра...
Тялото ми ще изгори -
сантиметър по сантиметър,
от много болести и грижи.
И, подобно лошият дъх в устата,
в мене ще остане горчилката,
натрупана от изминалите дни.
Тъжно е, нали?...
© Зорница Аламанчева Всички права запазени