Feb 17, 2020, 9:18 AM  

Цигу-мигу 

  Poetry » Humour
954 4 11

Давай леко цигу-мигу...
тази сутрин с Боговете
пихме вино, но амиго
свършиха им даровете...

 

Дадоха ми три камбани,
вързах първата на трънка
циг
у-мигу, скъсах лъка
втората въобще не дрънка!

 

Третата е осмо чудо,
на дърво ми нещо чука,
сигурно и то е лудо-
свиркай си, да не ти пука!

© All rights reserved.

За разсипаното мляко, няма смисъл да се плаче,
пукнатият съд изхвърлям бързо – на боклука.
Може да се залепи, но пуска винаги, обаче,
та дори да няма външно никаква пролука.
Щом обърне се колата, прави друми има много, ...
  1397  12 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??