Давай леко цигу-мигу...
тази сутрин с Боговете
пихме вино, но амиго
свършиха им даровете...
Дадоха ми три камбани,
вързах първата на трънка
цигу-мигу, скъсах лъка
втората въобще не дрънка!
Третата е осмо чудо,
на дърво ми нещо чука,
сигурно и то е лудо-
свиркай си, да не ти пука!