Предложи ми да ме хванеш за ръка.
Вплети пръстите си в моите и не ме изпускай.
Подели разходката си в топъл дъжд със мен.
Ще ходим двама, мокри и не ще кажем нито дума.
Покани ме да погледаме играта на звездите.
Нежно докосни лицето ми с глухарче или с устни...
Остави светлината на луната в моите ръце.
Ще я открадна и ще те даря със нея за една целувка в тъмнината.
Танцувай този танц без мелодия любовна с мен.
Обгърни ме със ръка и ме води във тишината...
Вдигни ме на ръце и носи ме през полята.
Ще ни обгърне допир на трева и сладка песен на листата...
Води ме там, където можем да се насладим един на друг.
Води ме, пренеси ме с теб във вечността, не искам никой друг.
Ела със мен, бъди мой поне за ден, измолен от съдбата.
Ела и целуни ме, легни до мене във тревата - ще погледаме небето.
Ела, бъди сънят ми и изплети от него мечтаната реалност...
© Илияна All rights reserved.