26 ene 2008, 9:12

come away with me... 

  Poesía
836 0 1
 

Предложи ми да ме хванеш за ръка.

Вплети пръстите си в моите и не ме изпускай.

 

Подели разходката си в топъл дъжд със мен.

Ще ходим двама, мокри и не ще кажем нито дума.

 

Покани ме да погледаме играта на звездите.

Нежно докосни лицето ми с глухарче или с устни...

 

Остави светлината на луната в моите ръце.

Ще я открадна и ще те даря със нея за една целувка в тъмнината.

 

Танцувай този танц без мелодия любовна с мен.

Обгърни ме със ръка и ме води във тишината...

 

Вдигни ме на ръце и носи ме през полята.

Ще ни обгърне допир на трева и сладка песен на листата...

 

Води ме там, където можем да се насладим един на друг.

Води ме, пренеси ме с теб във вечността, не искам никой друг.

 

Ела със мен, бъди мой поне за ден, измолен от съдбата.

Ела и целуни ме, легни до мене във тревата - ще погледаме небето.

 

Ела, бъди сънят ми и изплети от него мечтаната реалност...

© Илияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??