Feb 22, 2012, 11:53 AM

Цвете мое 

  Poetry » Love
818 0 0

Цвете мое пролетно, дочаках те

след преспите на дългата ми зима.

Пречистена душата ми покой намира

от толкова сълзи изплакани.

 

Цвете мое, окрилен съм и летя,

синевата е за теб и мен създадена,

любовта ми, цялата, на теб е дадена,

не само в тоз живот, дори и след това.

© Даниел Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??