цял живот съм те чакал,
Ангел мой - моя тайна любов.
Най-последна ти слезе от влака
на перона, превърнал се в ров.
И разбрах, че пристигаш за мене
от далечна, незнайна страна.
Като фея от друга вселена,
дъхна ярък поток светлина.
Дишам щастие - щастие дишам,
онемял, оглушал от мечти.
Взел ръката на времето, сричам
име божие с твои черти.
© Младен Мисана All rights reserved.