Jul 20, 2011, 5:56 PM  

Цъфтят отново слънчогледи 

  Poetry
633 0 2

 

 

Слънчогледи, слънчогледи,

защо навяват ми тъга.

По отминалото време,

времето на любовта.

 

Слънчогледи, слънчогледи,

красиви сте като цветя.

Но защо отново в очите

прокрадва се сълза...

 

Слънчогледи, слънчогледи,

малки слънчеви деца.

Главички златни завъртете,

покажете моя път сега.

 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??