Ще искам щастие от тебе,
да те пия силно, много!
Щом очите си затворя,
да не чувствам нищо друго!
Ще те обичам -
дори да си накрай света!
По твоите очи ще залитам и
тръпнеща отново в съня!
Дали е истина, се питам, или
повярвала съм в една лъжа?
Дали това момиче
наистина открило е любовта?
Ще бъда истинска, спечели ме такава -
открита, нежна и добра!
Ще бъда твоето момиче - изпреварило съня -
да бъде с теб, да те обича, отвъд реалността!
Да бъда твоя допир, твоя дъх - дошла съм!
Обичам да те гледам в моите обятия, а ти да бъдеш с мене си орисан!!!
© Фатиме Тибер All rights reserved.