20.06.2011 г., 19:32 ч.

Да бъда с теб 

  Поезия » Любовна
838 0 0

Ще искам щастие от тебе,

да те пия силно, много!

Щом очите си затворя,

да не чувствам нищо друго!

 

Ще те обичам -

дори да си накрай света!

По твоите очи ще залитам и

тръпнеща отново в съня!

 

Дали е истина, се питам, или

повярвала съм в една лъжа?

Дали това момиче

наистина открило е любовта?

 

Ще бъда истинска, спечели ме такава -

открита, нежна и добра!

Ще бъда твоето момиче - изпреварило съня -

да бъде с теб, да те обича, отвъд реалността!

 

Да бъда твоя допир, твоя дъх - дошла съм!

Обичам да те гледам в моите обятия, а ти да бъдеш с мене си орисан!!!

 

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??