Да идва лятото обратно
Изчезват слънчевите дни,
снегът отново е на мода
и сякаш прави си шеги
величествената природа.
Навън не спира да вали
и улицата побелява,
и само в моите коси
цветът на лятото остава.
Как искам аз отново пак
да бъде топло и красиво!
И във сърцето летен знак
си нося още мълчаливо.
Ще чакам хубавите дни
и радостта от слънце златно,
не искам вече да вали –
да идва лятото обратно!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.