9.02.2022 г., 9:50 ч.

Да идва лятото обратно 

  Поезия
247 0 2

    

Да идва лятото обратно

 

Изчезват слънчевите дни,

снегът отново е на мода

и сякаш прави си шеги

величествената природа.

 

Навън не спира да вали

и улицата побелява,

и само в моите коси

цветът на лятото остава.

 

Как искам аз отново пак

да бъде топло и красиво!

И във сърцето летен знак

си нося още мълчаливо.

 

Ще чакам хубавите дни

и радостта от слънце златно,

не искам вече да вали –

да идва лятото обратно!

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??