С водни боички рисувам по небето,
рисувам теб и любовта...
Намирам пътечка до сърцето,
следвам я... Тя е моята съдба!
С пастели рисувам върху твоето тяло!
Ето, рисувам сърце - с моята буква издълбано!
И събирам всички чувства, които миналото е повяло,
и ги пускам по кръвта ти да текат… бавно!
С моливи рисувам твоите очи,
добавям целувки… за по-пъстри цветове!
Аз съм фея, сбъдвам всичките мечти,
в ръцете си държа милиони светове!
Сега… ще порисувам с чувства и любов!
Голяма съм за пастелите и моливите…
Ще разлея върху листа малко живот,
за да оживеят за миг поне картините!
© Усмивка All rights reserved.