23.01.2008 г., 21:32 ч.

Да оживеят за миг поне картините! 

  Поезия
612 0 5

С водни боички рисувам по небето,

рисувам теб и любовта...

Намирам пътечка до сърцето,

следвам я... Тя е моята съдба!

 

С пастели рисувам върху твоето тяло!

Ето, рисувам сърце - с моята буква издълбано!

И събирам всички чувства, които миналото е повяло,

и ги пускам по кръвта ти да текат… бавно!

 

С моливи рисувам твоите очи,

добавям целувки… за по-пъстри цветове!

Аз съм фея, сбъдвам всичките мечти,

в ръцете си държа милиони светове!

 

Сега… ще порисувам с чувства и любов!

Голяма съм за пастелите и моливите…

Ще разлея върху листа малко живот,

за да оживеят за миг поне картините!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??