Студена е таз зима
в нашата родина.
Души за пролет копнеят
и тъжни песни пеят
как преходът мечтите им краде,
а те искат светлина да им даде
и нощта на мизерията им да свърши,
и денят сълзите да избърше.
И към него устремен -
към бъдещия ден,
когато пролет може да ни озари -
Енчев, нея ти ни подари.
© Георги All rights reserved.
и запомни какво гласи :
"След лято идва есен --
обратно пролет не търси!"