27 дек. 2015 г., 21:26  

Да подкрепим "Българска пролет" 7 

  Поэзия » Гражданская
325 0 1

Студена е таз зима

в нашата родина.

Души за пролет копнеят

и тъжни песни пеят

как преходът мечтите им краде,

а те искат светлина да им даде

и нощта на мизерията им да свърши,

и денят сълзите да избърше.

И към него устремен -

към бъдещия ден,

когато пролет може да ни озари -

Енчев, нея ти ни подари.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чуй тази стара песен
    и запомни какво гласи :
    "След лято идва есен --
    обратно пролет не търси!"

Предложения
: ??:??