Apr 25, 2017, 7:03 PM

Да прочетеш Любовта 

  Poetry » Love, Free verse
289 0 3

В нито една книга
не е описана
красотата на любовта
така,
както в душата ти.
Автографът ти 
е моята кардиограма.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??