25.04.2017 г., 19:03 ч.

Да прочетеш Любовта 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
265 0 3

В нито една книга
не е описана
красотата на любовта
така,
както в душата ти.
Автографът ти 
е моята кардиограма.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??