Ти като тъжна есен ме ограби.
Без жал открадна всяка мисъл в мен.
Сърцето ми получи... и продаде...
И любовта, а без любов така ми е студено...
Поиска ме и аз ти се отдадох...
Живота ми ограби... разпиля...
Аз исках да ти вярвам... и ти вярвах...
И затова днес тъна в самота!
Поисках обич - в болка се превърна!
Поисках теб - получих празнота!
Не искам вече нищо - само да си тръгна...
Без теб и твоите лъжи да продължа!
© МимеТО All rights reserved.
любовта понякога боли, но ще видиш всичко ще се нареди