4 дек. 2010 г., 22:06

Да продължа 

  Поэзия » Любовная
723 0 1

Ти като тъжна есен ме ограби.

Без жал открадна всяка мисъл в мен.

Сърцето ми получи... и продаде...

И любовта, а без любов така ми е студено...

 

Поиска ме и аз ти се отдадох...

Живота ми ограби... разпиля...

Аз исках да ти вярвам... и ти вярвах...

И затова днес тъна в самота!

 

Поисках обич - в болка се превърна!

Поисках теб - получих празнота!

Не искам вече нищо - само да си тръгна...

Без теб и твоите лъжи да продължа!

© МимеТО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Блика тъга и истинност от твоите слова,
    любовта понякога боли, но ще видиш всичко ще се нареди
Предложения
: ??:??