Jan 31, 2013, 1:09 PM  

Да спасим гората край Велико Търново 

  Poetry » Civilian
416 0 0

О, природо родна, майко свята!
Да спрем изсичането на гората

над кварталите Картала и Варуша!

Някой иска с парици да се нагуша

за сметка на теб, бедната, на кислорода,

защото управниците там са гола вода! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??