31 янв. 2013 г., 13:09  

Да спасим гората край Велико Търново 

  Поэзия » Гражданская
415 0 0

О, природо родна, майко свята!
Да спрем изсичането на гората

над кварталите Картала и Варуша!

Някой иска с парици да се нагуша

за сметка на теб, бедната, на кислорода,

защото управниците там са гола вода! 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??