Да те обичам, означава да живея... За тебе аз да плача, да се смея... Очите ти да ме изгарят като жар, В сърцето да цари голям пожар. Да те обичам, означава нощем да мечтая, Да бъдеш с мене и да те желая... Без граници да бъде любовта ни, Страстта да може да ни обладае... Да те обичам, означава много, До мен ли си аз знам, че МОГА, Забравям всяка болка и обида, Повярвай мога и да бъда мила... Да те обичам, смисъла на дните сиви, А мислите ми неприлични, диви... Целувката изобразявам като грях, Желание, огромна страст... Да те обичам, означава че сърцето ми тупти, По-силно всеки път при среща с твоите очи... Душата ми жадува само теб, Кога?- Сега и Занапред... Да те обичам, няма по-красиво чувство, Без теб в душата ми е адски пусто... За мен света си само ти Предмет на най-жадуваните ми мечти... Да те обичам, сякаш е съдба... Желаещи за обич – много по света... Обаче аз я срещнах вече, Макар в смисъл “да е малко по - далече”... Да те обичам, сякаш мога да летя... Криле ми даваш ти, с теб и любовта... Неискам ти от мен да си отиваш, С тебе всичко истинско умира...
Next from category
Next from the author