12.01.2006 г., 20:52 ч.

Да те обичам... 

  Поезия
904 0 2
Да те обичам, означава да живея...
За тебе аз да плача, да се смея...
Очите ти да ме изгарят като жар,
В сърцето да цари голям пожар.

Да те обичам, означава нощем да мечтая,
Да бъдеш с мене и да те желая...
Без граници да бъде любовта ни,
Страстта да може да ни обладае...

Да те обичам, означава много,
До мен ли си аз знам, че МОГА,
Забравям всяка болка и обида,
Повярвай мога и да бъда мила...

Да те обичам, смисъла на дните сиви,
А мислите ми неприлични, диви...
Целувката изобразявам като грях,
Желание, огромна страст...


Да те обичам, означава че сърцето ми тупти,
По-силно всеки път при среща с твоите очи...
Душата ми жадува само теб,
Кога?- Сега и Занапред...


Да те обичам, няма по-красиво чувство,
Без теб в душата ми е адски пусто...
За мен света си само ти
Предмет на най-жадуваните ми мечти...

Да те обичам, сякаш е съдба...
Желаещи за обич – много по света...
Обаче аз я срещнах вече,
Макар в смисъл “да е малко по - далече”...


Да те обичам, сякаш мога да летя...
Криле ми даваш ти, с теб и любовта...
Неискам ти от мен да си отиваш,
С тебе всичко истинско умира...

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??