Nov 19, 2017, 10:04 PM

Да ви обичам мога до сълзи 

  Poetry
450 0 0

Душата ми е пълна с обич,

тя е която до безкрай дарявам,

тя е само за вас

и нея към сърцата ви отправям,

и моите сълзици чисти,

не пазят зло и студина,

тяхната любов и красота,

за вас я пазех до сега,

и всичкото което мога,

все на вас ще го даря,

ако е писано за мен,

да зървам приятелска ръка,

това единствено ми стига на света.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??