Душата ми е пълна с обич,
тя е която до безкрай дарявам,
тя е само за вас
и нея към сърцата ви отправям,
и моите сълзици чисти,
не пазят зло и студина,
тяхната любов и красота,
за вас я пазех до сега,
и всичкото което мога,
все на вас ще го даря,
ако е писано за мен,
да зървам приятелска ръка,
това единствено ми стига на света.
© Никола Диманов Всички права запазени